Afgørelse om betaling for sort arbejde

Af advokat Hans Henrik Wurlitzer

Højesteret har i maj afgjort, at aftaler om sort betaling er i strid med almindelig hæderlighed og derfor ugyldige. Betaling for sort arbejde, kan derfor ikke inddrives gennem domstolene.

Afgørelse om betaling af sort arbejde

Højesteret har i maj 2014 afgjort en sag, hvor en entreprenør med to bygherrer havde aftalt, at betalingen for en ombygning på i alt kr. 1.112.550 eksklusive moms skulle betales, således at der udstedtes 3 fakturaer på i alt kr. 562.500 inklusive moms, mens resten skulle betales kontant uden moms, og således at det ikke kom til det offentliges kendskab. Entreprenøren gik konkurs, inden det momsfrie beløb var betalt.

Konkursboet forsøgte at inddrive restskylden, men aftalen blev af Højesteret erklæret ugyldig, således at bygherren helt slap for at betale yderligere.

Sidder du og har brug for retshjælp til lignende situation om betaling af sort arbejde, har vi her ved Kjems, nogle dygtige advokater siddende der kan hjælpe dig, med at få gennemgået og rådgivet dig bedst muligt omkring din sag. Send os en mail på eller ring på  7465 1140.

Kommentarer lukket til Afgørelse om betaling for sort arbejde

Filed under NYHEDER

Comments are closed.