Almen praksis

Efter mere end 25 års erfaring med advokatgerningen har vi været hele vejen rundt. Vi hos Kjems Advokatfirma har møderet for alle retsinstanser i Danmark og har ført et utal af sager om alt mellem himmel og jord. Vi har oprettet kontakter og vurderet problemstillinger for erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder inden for mange forskellige retsområder. Vi har eksempelvis altid flere byggesager under behandling med syn, skøn og voldgiftsbehandling. Vi kan bistå dig i sager om kontraktbrud, medarbejderforhold, virksomhedsoverdragelser herunder praksisoverdragelser, konkurs, tvangsopløsning, inkasso, erstatning, køb og slag af ejendomme, oprettelse af tinglysningsdokumenter og andet.

Vi rådgiver og bistår private i hus- og lejlighedshandler, forældrekøb, sommerhushandler, byggesager, lejesager, nabostridigheder, forsikringssager, erstatningssager, injuriesager, ansættelsessager, skelsager, personskadesager, sager med offentlige myndigheder, gældssanering, bilhandler og meget andet.

Kontakt os i Gråsten, og lad os hjælpe dig

Vi er et advokatfirma i Gråsten i Sønderjylland, som har stor erfaring i at behandle sådanne sager. Ring til os eller skriv en e-mail, og lad os sammen finde ud af, hvordan vi på bedst mulige vis hjælper dig videre.

Hans Henrik Wurlitzer