Arveret handler om, hvordan dine aktiver skal fordeles efter din død.

Arveret og testamente

Du tænker måske ikke meget over det i hverdagen, men arveret kan komme til at spille en betydelig rollebåde i livet hos de mennesker, du efterlader, når du engang dør. Arveret handler om, hvordan dine aktiver skal fordeles efter din død. Hvis du ønsker at have størst mulig indflydelse på det, bør du oprette et testamente.

Hos Kjems Advokatfirma har vi stor ekspertise i rådgivning om testamenter, og vi kan fortælle dig, hvordan du skal forholde dig i en given situation, så du får det resultat, du ønsker. Dertil kan vi også vejlede dig, hvis du ønsker at oprette en fremtidsfuldmagt og dermed få rådgivning om generationsskifter. Her indgår vi ofte i et samspil med klientens øvrige rådgivere, typisk dennes revisor.

Kontakt os i Gråsten, og få overblik over dine muligheder

Uanset om det drejer sig om oprettelsen af en ægtepagt, rådgivning i forhold til separation og skilsmisse eller spørgsmål om testamenter eller fremtidsfuldmagter, kan vi hos Kjems Advokatfirma hjælpe dig. Ring til os, eller skriv en e-mail, og lad os sammen se på dine behov og lægge en plan, der tilgodeser dine ønsker og muligheder.

Tag en dialog med dit lokale advokatfirma i Gråsten

Har du spørgsmål du ønsker besvaret eller søger større indsigt indenfor givne juridiske emner, er du altid velkommen til at tage kontakt.
Vi har gennem mange år hjulpet kunder i lokalområdet i og omkring, Gråsten, Sønderborg, Haderslev, Tønder og Aabenraa og hjælper også gerne dig.